• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Фестиваль української дитячої книги "Азбукове Королівство Магів і Янголів. Країна Драконів та інших фантастичних істот».

Фестиваль української дитячої книги "Азбукове Королівство Магів і Янголів. Країна Драконів та інших фантастичних істот».

2019-10-20

/Files/photogallery/867/20191020_111321_HDR.jpg

20 жовтня 2019 року учні Рожнівського НВК з учителями Боровик Н.М. та Боровиком М.В. і бібліотекарем Мехед О.П. відвідали Музей книги і друкарства України. Взяли участь у Х Фестивалі української дитячої книги "Азбукове Королівство Магів і Янголів. Країна Драконів та інших фантастичних істот».

Учні школи були учасниками таких майстер-класів:/Files/photogallery/867/20191020_111623_HDR.jpg“Ґраттаж” - Країна Драконів та інших фантастичних істот, /Files/photogallery/867/20191020_112542_HDR.jpg“Клинопис”, “Лаврська друкарня”, Майстер-клас з писанки-травленки, як спосіб показати технологію виготовлення літографської форми, “Мармурування”. Дітям дуже сподобалося працювати з досвідченими майстрами своєї справи. Всі виконані роботи діти забрали додому.

Також цікавими були презентації дитячих книжечок сучасних авторів. Учні розділилися на дві групи.

Презентація книжки В'ячеслава Купрієнка “Мишасько і розгардіяш” дітям сподобалася тим, що автор був в ролі головного героя книжки Мишаськом. Він представив свою книжечку і себе дітям, розказав, який він мрійник. А потім запросив учнів для участі у презентації частини тексту, у якій взяли участь учні школи. /Files/photogallery/867/IMG_20191020_121637.jpgВаня був Мишаськом, а Яна була Джмеликом, слова автора читав автор книжки В'ячеслав Купрієнко. Дітям сподобалася така цікава презентація.

Презентація книжкового проекту з доповненою реальністю Антона Хуснутдінова “Нокс” (ІІ частина). Тут маленький привид шукав свою подружку та долав різні перешкоди, які були на його шляху. Для того, щоб дітям було цікавіше книжка має смарт-додаток. Це дало змогу поринути ще сильніше у цю пригоду.

Участь у Х Фестивалі української дитячої книги "Азбукове Королівство Магів і Янголів. Країна Драконів та інших фантастичних істот» дітям сподобалася. І з великим задоволенням учні, які взяли участь у Фестевалі, ділилися своїми враженнями.

Кiлькiсть переглядiв: 206

Коментарi