«Зима іде, свята веде».

2014-12-27

«Зима іде, свята веде».

Зима прийшла – багато свят принесла! І, справді, взимку майже щодня свято, кожне з яких є неповторним цікавим дійством, із забавами, веселощами, багатими на народні звичаї і традиції.

В дошкільній групі Рожнівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» вихователі на заняттях, в повсякденному житті, а особливо під час проведення народних свят та розваг виховують інтерес та повагу до національних звичаїв та традицій, змалечку навчають любити свій рідний край.

27 груднz у актовій залі відбулося свято «Зима іде, свята веде». Вихователь Луценко Т.В. розповіла дітям багато цікавого про Святого Миколая, Новий рік, Різдво Христове, Св.Василя, Водохреща, приготувала для дітей багато сюрпризів та ігор. Дошкільнята розповідали вірші, співали пісні, водили хороводи, брали участь у різних іграх, конкурсах, які викликали у дітей гарний настрій. Разом з тим, ці ігри допомогли закріпити рухові вміння та навички, сприяли формуванню у них фізичних якостей, таких як швидкість, спритність, орієнтація в просторі, забезпечили виховання почуття колективізму, дружби та взаємодопомоги. Святкове дійство пройшло весело, цікаво, в кінці свята діти були нагороджені солодкими призами.

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi