міжнародні проекти

2021-01-11

Нові перспективи у навчанні

eTwinning – це навчальна програма Європейської Комісії, започаткована в 2005 р. з метою розвитку співпраці європейських шкіл. Вчителі та учні, зареєстровані в мережі eTwinning, отримують можливість реалізації спільних проектів з іншими європейськими школами. Ключовою складовою навчання є використання інформаційно-комунікаційних технологій. Школи-учасниці програми створюють спільні онлайн-проекти, що об’єднують кілька предметів, розвивають навички володіння іноземними мовами та використання інформаційно-комунікаційних технологій. Під час роботи над проектами учні стають не просто учасниками, а командами, кожна з яких має виконати частину спільних завдань.

З жовтня 2018 року активним учасником навчальної програми eTwinning Plus став і наш навчальний заклад. За цей час учні прийняли участь у деяких міжнародних освітніх проектах. Особливо цікавим став обмін різдвяними листівками. До роботи долучилися учні як початкової так і середньої школи. Діти власноруч виготовили чудові листівки різними техніками, які були відправлені до шкіл-партнерів у Францію, Великобританію, Німеччину, Італію, Туреччину, Литву, Словенію, Хорватію, Польщу, Румунію та Чеську Республіку. Один лист відіслали своїм друзям по проекту у Запорізьку область. Велику допомогу у реалізації наших міжнародних проектів надають учасники гуртка «Умілі ручки» під керівництвом досвідченого педагога Лозової Галини Олександрівни. І цього разу вони були всі активні та творчі. Велике Вам спасибі за допомогу.

Час минув дуже швидко. І вже в останні дні навчального семестру діти отримали перші листи з найщирішими вітаннями до Різдва Христового та Нового року.

Кiлькiсть переглядiв: 97

Коментарi